ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία Tradoor διαθέτει 45 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του ξύλου. Δραστηριοποιείται στην κατασκευή Επίπλων Κουζίνας και Μπάνιου, επίπλων γραφείου, Ντουλαπών, πορτών και ειδικεύεται στην κατασκευή Ενεργειακών παραθύρων Γερμανικής τεχνολογίας.

Το 2008 η Tradoor αναβαθμίζεται κατασκευάζοντας νέες κτιριακές εγκαταστάσεις και ανανεόνοντας όλο τον μηχανολογικό εξοπλισμό με σύγχρονα μηχανήματα και με βάσει τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Tradoor διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει, την υψηλή τεχνογνωσία, την σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει από πλευράς μηχανημάτων, την συνεχή αναζήτηση για καλύτερα υλικά, καινούρια σχέδια και την συνεχή διάθεση για καινοτομία στο χώρο του ξύλου πάντα σε σχέση με την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο σε λειτουργικά – σχεδιαστικά, αλλά όσο και σε τεχνικά – κατασκευαστικά θέματα.

Στη μακρόχρονη πορεία της, η Tradoor έχει ως γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα, η οποία πιστοποιήσαμε από το Ινστιτούτο IFT του Rosenheim Γερμανίας, την άρτια αισθητική , το σεβασμό προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται καλύτερη.

Με εκτίμηση
Tradoor